Algemene voorwaarden PDF Afdrukken E-mail

Algemene voorwaarden van JG Tuinmeubelen
JG Tuinmeubelen is een gedeponeerde en geregistreerde handelsnaam. We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor De Veluwe en Twente onder nummer: 06077433.

Internetbedrijf
JG Tuinmeubelen is een internetbedrijf en heeft geen showroom, showterrein of winkel. We leveren op maat gemaakte artikelen. We hebben voor alle modellen folders of brochures.

Levertijd
Wij streven ernaar te leveren binnen 14 dagen (indien materiaal op voorraad is). Bestellingen kunnen twee werkdagen voor aflevering niet meer gewijzigd worden, omdat ze dan al transportklaar gemaakt worden. Wilt U hier s.v.p. rekening mee houden. Als bijdrage in de bezorgkosten in Nederland (exclusief de eilanden) brengen wij € 85.00 in rekening.

Voorraad
In principe zijn geen van onze artikelen uit voorraad leverbaar. Echter, dit zal vaak geen probleem zijn omdat we in staat zijn om op korte termijn te produceren.

Plek van levering
Het bestelde materiaal wordt gelost direct naast de vrachtwagen op een goed bereikbare plaats.

Artikelen retourneren
De goederen mogen binnen 7 dagen geretourneerd worden, mits de artikelen en verpakking onbeschadigd zijn. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor U zijn bewerkt, bijvoorbeeld materialen op maat gemaakt, op maat besteld of verf op kleur gemengd. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het verschuldigde bedrag aan U overgemaakt. De kosten van retourzending komen voor Uw eigen rekening en dienen vooraf betaald te worden.

Natuurproducten
Omdat de meeste van onze materialen milieu vriendelijke natuurproducten zijn, dient u altijd rekening te houden met evt. maat en/of kleurverschillen.

Niet goed-geld terug.
Als een artikel niet goed is of verkeerd geleverd, wordt het totale aankoopbedrag terugbetaald. De retourzending vindt dan wel zo snel mogelijk plaats, in ieder geval binnen 7 dagen nadat U Uw klacht aan ons heb gemeld. Het artikel en de verpakking moeten vanzelfsprekend onbeschadigd en in originele staat zijn.

Garantie
Op alle elektrische apparaten wordt door de leverancier één jaar garantie gegeven. Op sommige elektrische apparaten of onderdelen daarvan, zit een langere garantietermijn. Dus als er geen extra informatie over de garantietermijn wordt gegeven kunt U ervan uitgaan dat het artikel een garantieperiode één jaar heeft. Stormschade valt buiten onze garantie.

Garantiebewijs
De factuur, die bij iedere bestelling wordt meegeleverd, is tevens het garantiebewijs van het geleverde artikel.  Soms bevind zich in de verpakking van een artikel nog een extra garantiebewijs  van de leverancier van het artikel die ook als een geldig garantie bewijs kan worden aangemerkt,  mits volledig ingevuld.

Storingen
Bij storingen of een defect kunt U met ons of met de leverancier van het betreffende artikel contact op nemen. U geeft een duidelijke omschrijving van de klacht of storing. Als blijkt dat buiten Uw schuld het apparaat niet goed werkt, kunt U het artikel bij ons of bij de leverancier ter reparatie aanbieden. Het apparaat wordt dan kosteloos gemaakt of vervangen door een nieuwe.

Klachten
Wij verzoeken u om de geleverde materialen zo snel mogelijk te controleren. In ieder geval altijd voordat ze verwerkt worden. Als u de materialen eenmaal verwerkt heeft kunnen wij geen verantwoording voor eventuele kleurverschillen en/of zichtbare gebreken aanvaarden. Heeft U klachten over een door ons geleverd artikel en/of dienst, neem dan alstublieft contact met ons op. Wij zullen vervolgens Uw klacht in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken. Telefonisch of per E-mail word U op de hoogte gebracht van een eventuele oplossing van Uw klacht.

Persoonlijke gegevens
Uw gegevens worden in onze database opgeslagen en alleen gebruikt voor het bezorgen van Uw bestellingen om de betalingen te kunnen controleren. Wanneer U Uw persoonlijke gegevens wilt opvragen, corrigeren of aanpassen, e-mail ons dan wat U met Uw gegevens wil doen.
Wij zullen dan U de gewenste informatie doen toekomen of onze gegevens aanpassen. Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistraties.

Kleur en uitvoering
Kleur en afbeeldingen kunnen afwijken van de echte kleuren van onze artikelen.

Prijzen
Prijs en/of constructiewijzigingen zijn voorbehouden.

 
Banner
Banner
© JG Tuinmeubelen… Exclusief op maat en kleur…